Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Πολύ δύσκολη μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα - Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κατεύθυνση

Trump: Πολύ δύσκολη μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα - Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κατεύθυνση
Η εμπορική μας συμφωνία με την Κίνα προχωρά καλά, αλλά τελικά πιθανότατα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε μια διαφορετική δομή, δήλωσε ο Trump
Τη θέση ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλαγή κατεύθυνσης στις εμπορικές διαπραγματεύσεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Κίνα, διατύπωσε σήμερα (23/5/2018) ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, τονίζοντας ότι η σημερινή διαδρομή δείχνει «πάρα πολύ δύσκολη για να πετύχει» και ότι οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία χρειάζεται «μια διαφορετική δομή».
«Η εμπορική μας συμφωνία με την Κίνα προχωρά καλά, αλλά τελικά πιθανότατα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε μια διαφορετική δομή, διότι θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και να επαληθεύσουμε τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωσή της», ανέφερε ο Trump με ανάρτησή του στο «Twitter».
Η δήλωση του Trump ήρθε εν μέσω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, με τους αναλυτές να φοβούνται έναν εμπορικό πόλεμο, παρόλο που η ένταση δείχνει να έχει μετριαστεί.
Χθες, ο Trump δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις πρόσφατες εμπορικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, ότι ήταν «μια αρχή».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης