Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εύσημα Putin στον Trump για τη συνάντηση με τον Kim – Γενναία και ώριμη η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ

tags :
Εύσημα Putin στον Trump για τη συνάντηση με τον Kim – Γενναία και ώριμη η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ
Θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση τους εκτίμησε ο πρόεδρος της Ρωσίας
Τα εύσημα του στον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump για τη «γενναία και ώριμη» απόφαση του να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un απέδωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin.
«Ελπίζω ότι αυτή η συνάντηση - αποτέλεσμα μιας πολύ γενναίας και ώριμης απόφασης του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump – θα γίνει κανονικά και θα έχει θετικό αποτέλεσμα» ανέφερε σε συνέντευξη του ο Putin.
Πάντως ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το ότι «οι δυτικοί μας εταίροι, οι ΗΠΑ και δυστυχώς η Νότια Κορέα δεν σταμάτησαν τις στρατιωτικές τους ασκήσεις που δεν συνεισφέρουν σε τίποτα στην αποκλιμάκωση της έντασης στη κορεατική χερσόνησο».
Ερωτηθείς για το πότε θα πρέπει να αναμένεται μια συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, ο Putin υποστήριξε πως επιθυμεί καλές και θετικές σχέσεις με τη διακυβέρνηση Trump.
«Δεν μας εκπλήσσουν περιορισμοί και κυρώσεις.
Αυτές ούτε μας φοβίζουν ούτε θα μας εξαναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τον ανεξάρτητο και κυρίαρχο δρόμο μας προς την ανάπτυξη.
Καταλαβαίνουμε ότι οι εταίροι μας προσπαθούν να περιορίσουν την ανάπτυξη μας επιβάλλοντας μας αυτές τις κυρώσεις» είπε ο Putin, ο οποίος αφού χαρακτήρισε μη γόνιμες τις κυρώσεις, εκτίμησε πως στο τέλος θα επικρατήσει η κοινή λογική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης