Τελευταία Νέα
Διεθνή

Paul Craig Rogers: Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ παραπλανούν τους Αμερικανούς για τη Ρωσία

Paul Craig Rogers: Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ παραπλανούν τους Αμερικανούς για τη Ρωσία
Την άποψη ότι ο V. Putin παρουσιάζεται ως το απόλυτο κακό, σαφώς κάτι εξαιρετικά λανθασμένο, τονίζει ο Paul Craig Rogers
Η εικόνα που έχει η Δύση για τη Ρωσία είναι αποτέλεσμα και αυτού που έχουν σκιαγραφήσει τα επονομαζόμενα «παπαγαλάκια» της δημοσιογραφίας, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Rogers σε άρθρο του.
Σύμφωνα με αυτά ο Putin είναι ένας υπεράνθρωπος ο οποίος μπορεί να επηρεάσει τα πάντα, ακόμη και το αποτέλεσμα εκλογικών διαδικασιών στη Δύση, να δώσει εντολή για δολοφονίες, χωρίς κάποιο λόγο και επιπρόσθετα ο Trump είναι… του χεριού του.
Σαφώς πρόκειται για μία πραγματικά απίστευτη θεωρία συνομωσίας.
Στο άρθρο του Rogers καταγράφονται μία σειρά από δημοσιεύματα, γνωστών Αμερικανών δημοσιογράφων, οι οποίοι πραγματικά μοιάζουν να θεωρούν τον Putin ένα άνθρωπο που έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει παντού και σπεύδουν να προσθέσουν ότι ο Trump έκανε τεράστιο λάθος όταν δέχθηκε να συναντηθούν επισήμως την ερχόμενη εβδομάδα.
Παράλληλα ο Rogers προσθέτει ότι όλα αυτά τα άρθρα το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν στο αμερικανικό κοινό μία πραγματικά στρεβλή εικόνα τόσο της Ρωσίας, όσο και του τρόπου με τον οποίο θα πρέπει να ασκείται η εξωτερική πολιτική και όπως είναι φυσικό συνιστά στους Αμερικανούς να μην πιστεύουν πάντα ό,τι διαβάζουν στις εφημερίδες ή ακούν ή βλέπουν στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης