Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για μια πραγματική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Trump: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για μια πραγματική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαστε έτοιμοι να συνάψουμε μια πραγματική συμφωνία, όχι τη συμφωνία που είχε συνάψει η προηγούμενη κυβέρνηση,δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης μιας νέας συμφωνίας για την αποπυρηνικοποίηση του Ιράν, άφησε σήμερα (24/7/2018) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, μία ημέρα μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε στην Τεχεράνη.
«Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαστε έτοιμοι να συνάψουμε μια πραγματική συμφωνία, όχι τη συμφωνία που είχε συνάψει η προηγούμενη κυβέρνηση, η οποία ήταν καταστροφή», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς Βετεράνους πολέμων.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Trump με tweet του απείλησε το Ιράν, απευθυνόμενος στον ιρανό πρόεδρο, Hassan Rouhani.
«Ποτέ ξανά να μην απειλήσεις τις ΗΠΑ γιατί αλλιώς θα υποστείς συνέπειες που σαν κι αυτές ελάχιστοι στην ιστορία όλη έχουν υποστεί», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο «Twitter».
Νωρίτερα, ο Rouhani καταδίκασε με δήλωσή του τις εχθρικές πολιτικές που εφαρμόζει η Ουάσινγκτον έναντι της Τεχεράνης, ενώ ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Mohammad Zarif, «απάντησε» στον Trump αναφέροντας με tweet του:
«Να είστε προσεκτικοί!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης