Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Λίστα με 25.000 ονόματα προς εξόντωση από ακροδεξιούς εξτρεμιστές

Γερμανία: Λίστα με 25.000 ονόματα προς εξόντωση από ακροδεξιούς εξτρεμιστές
Ο σχετικός κατάλογος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Πομερανία
Λίστα με 25.000 ονόματα προς εξόντωση είχαν καταρτίσει εξτρεμιστικές ακροδεξιές οργανώσεις στη Γερμανία, η οποία έχει περιέλθει στα χέρια των Αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ύπαρξη της λίστας με τα ονόματα 25.000 προσώπων που χαρακτηρίζονται εχθροί της άκρας δεξιάς, αποκάλυψαν οι έρευνες τις οποίες διενήργησε η αστυνομία στη Γερμανία, σύμφωνα με το ομοσπονδιακό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Το γεγονός αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματος του κόμματος Η Αριστερά (Die Linke), το οποίο κοινοποίησε τα στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή του στο Γερμανικό Πρακτορείο την Τρίτη.
Ο κατάλογος, που βρέθηκε κατά τη διάρκεια εφόδου της αντιτρομοκρατικής στο βόρειο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Πομερανία πέρυσι, περιέχει ονόματα και διευθύνσεις ανθρώπων που η ακροδεξιά σκόπευε να εξοντώσει εάν της δινόταν η ευκαιρία ή σε περίπτωση κρίσης, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Οι γερμανικές αρχές ήταν ήδη ενήμερες για την ύπαρξη άλλου ενός καταλόγου, που περιέχει 10.000 ονόματα και καταρτίστηκε από τον νεοναζιστικό πυρήνα NSU.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης