Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump προς ΜΜΕ: Σταματήστε τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος – Όχι άλλα fake news

tags :
Trump προς ΜΜΕ: Σταματήστε τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος – Όχι άλλα fake news
Είμαστε 13 ημέρες από τις πολύ σημαντικές εκλογές υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έκκληση στα ΜΜΕ να σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος και να σταματήσουν να μεταδίδουν fake news απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump στον απόηχο της αποστολής δεκάδων αυτοσχέδιων βομβών σε πολλούς Δημοκρατικούς αλλά και στο CNN.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον, ο Trump ζήτησε από τα αμερικανικά ΜΜΕ να υιοθετήσουν «πολιτισμένο τόνο», να «σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος», τις «συνεχείς επιθέσεις και τον αρνητισμό» και τη μετάδοση «συχνά ψευδών» ειδήσεων.
«Πρέπει να σταματήσουν.
Είμαστε 13 ημέρες πριν από τις πολύ, πολύ σημαντικές εκλογές» τόνισε ο Trump αναφερόμενος στις ενδιάμεσες εκλογές για την ανανέωση του αμερικανικού Κογκρέσου στις 6 Νοεμβρίου ενώ αναφορά έκανε και στην υπόθεση με τις αυτοσχέδιες βόμβες.
«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διενεργεί μια εντατική έρευνα και θα βρούμε τους υπεύθυνους και θα τους προσαγάγουμε ενώπιον της δικαιοσύνης.
Πολύ γρήγορα ελπίζω.
Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας μας» είπε ο Trump κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, τονίζοντας πως εύχεται τα πολιτικά κόμματα των ΗΠΑ να εκφράζονται «με ειρήνη και αρμονία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης