Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Ο εγγονός του Churchill ανάμεσα στους επικριτές του Trump για την απουσία του από τις εκδηλώσεις στο Παρίσι

Politico: Ο εγγονός του Churchill ανάμεσα στους επικριτές του Trump για την απουσία του από τις εκδηλώσεις στο Παρίσι
Πέθαναν με το πρόσωπό τους στον εχθρό και αυτό ο αξιολύπητος ανεπαρκής Trump δεν μπόρεσε να αψηφήσει τον καιρό
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι διεθνείς αντιδράσεις από την απόφαση του αμερικανού πρόεδρου να μην επισκεφθεί χθες (10/11) το Αμερικανικό κοιμητήριο έξω από το Παρίσι και να μην παραστεί στην πορεία Ειρήνης για τους εορτασμούς των 100 χρόνων από το τέλος του πλέον αιματηρού πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ο Donald Trump ανακοίνωσε σήμερα (11/11) ότι δεν θα είναι στο πλευρό των 70 ηγετών που περπάτησαν χέρι - χέρι προς την Αψίδα του θριάμβου γεγονός που όπως σχολιάζει το Politico είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί την οργισμένη αντίδραση ακόμη και από τον εγγονό του Winston Churchill.
Ο Nicholas Soames, βουλευτής των Συντηρητικών της Theresa May και εγγονός του πρώην βρετανού πρωθυπουργού σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε:
«Πέθαναν με το πρόσωπό τους στον εχθρό και αυτό το αξιολύπητο ανεπαρκές @realDonaldTrump δεν μπόρεσε να αψηφήσει τον καιρό για να αποτίσει φόρο τιμής και σεβασμό στους πεσόντες».
Στη Βρετανία, υπουργοί και βουλευτές του Εργατικού και του Συντηρητικού κόμματος κατέκριναν την κίνηση αυτή του Trump.
Ο Βρετανός υπουργός ‘Άμυνας Τobias Ellwood, σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι «είναι τόσο σημαντικό να τιμούμε και να σεβόμαστε τη θυσία εκείνων των ανθρώπων κι αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους ηγέτες συμπεριλαμβανομένου και του Αμερικανού πρόεδρου».
Η βρετανίδα σκιώδης υπουργός Άμυνας του Εργατικού Κόμματος Nia Griffith εξέφρασε τη θλίψη της που ο αμερικανός πρόεδρος αγνόησε τις θυσίες εκείνων των ανθρώπων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης