Τελευταία Νέα
Διεθνή

Berlusconi (Forza Italia): Δεν μπορεί να συνεχίσει η κυβέρνηση Salvini – Di Maio – Πλησιάζει η ώρα της Κεντροδεξιάς

tags :
Berlusconi (Forza Italia): Δεν μπορεί να συνεχίσει η κυβέρνηση Salvini – Di Maio – Πλησιάζει η ώρα της Κεντροδεξιάς
Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για να δίνουμε φωνή στην άλλη, σοβαρή Ιταλία που ανησυχεί για τις εξελίξεις είπε ο Berlusconi
Την θέση ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο να κυβερνά την Ιταλία η συμμαχία Matteo Salvini και Luigi Di Maio διατύπωσε ο επικεφαλής της Forza Italia, Silvio Berlusconi, ο οποίος σημείωσε πως πλησιάζει η ώρα για μια κεντροδεξιά κυβέρνηση βάσει του αποτελέσματος των εκλογών της 4ης Μαρτίου.
Κατά τη συνάντηση του με στελέχη της Forza Italia, η οποία βλέπει τα ποσοστά της να συρρικνώνονται δραματικά έναντι της συνεχιζόμενης ανόδου της Lega του Matteo Salvini, ο Berlusconi υποστήριξε ότι «πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα δώσουμε πίσω στους Ιταλούς μια κεντροδεξιά κυβέρνηση με προσωπικότητα όπως αυτή εκφράστηκε από την πλειοψηφία των Ιταλών στις εκλογές της 4ης Μαρτίου».
«Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για να δώσουμε φωνή στην άλλη Ιταλία, στη σοβαρή και παραγωγική Ιταλία, η οποία ανησυχεί όλο και περισσότερο από το ανεύθυνο παιχνίδι που παίζεται πάνω στις επιχειρήσεις, στους εργαζόμενους και στις αποταμιεύσεις» τόνισε ο Berlusconi, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της ιταλικής κυβέρνησης με την ΕΕ για τον προϋπολογισμό του 2019.
«Δεν μας ανησυχεί τόσο η γνώμη της ΕΕ όσο η κρίση των επενδυτών, οι οποίοι έχουν ήδη διατυπώσει σε σοβαρό τόνο τις επιφυλάξεις τους για την οικονομική πολιτική της Lega και του Κινήματος των 5 Αστέρων.
Όλα αυτά με πείθουν όλο και περισσότερο ότι αυτή η συμμαχία δεν είναι σε θέση να συνεχίσει να κυβερνά τον τόπο.
Επιπλέον, τα σήματα που έρχονται από το Κοινοβούλιο επιβεβαιώνουν ότι η προγραμματική τους συμφωνία έχει πια βαθιά φθαρεί» είπε ο Berlusconi.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης