Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οικογένεια ομογενούς δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι τους στο New Jersey - Η αστυνομία συνέλαβε συγγενικό τους πρόσωπο

tags :
ΗΠΑ: Οικογένεια ομογενούς δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι τους στο New Jersey - Η αστυνομία συνέλαβε συγγενικό τους πρόσωπο
Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες
Σοκ έχει προκαλέσει στο Νιου Τζέρσεϊ, η δολοφονία της οικογένειας μιας ομογενούς μέσα στο σπίτι τους το οποίο ο δράστης στη συνέχεια πυρπόλησε.
Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες και σχεδόν καταστράφηκε.
Όλα τα μέλη της οικογένειας είχαν φρικτό θάνατο ενώ δράστης της αποτρόπαιης πράξης φέρεται να είναι ο αδερφός του συζύγου της Καρύδη, Paul Kaneiro ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα φέρεται να πυρπόλησε και το δικό του σπίτι με σκοπό να κάψει την οικογένεια του.
Ο φερόμενος ως δράστης ήταν συνέταιρος με τον αδελφό του σε εταιρεία απεντόμωσης ενώ λέγεται ότι τα δύο αδέλφια είχαν οικονομικές διαφορές το τελευταίο διάστημα.
Ο Kaneiro έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί με την ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες αλλά και να απαν΄τησει στις ερωτήσεις των αρχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης