Τελευταία Νέα
Διεθνή

Suddeutsche Zeitung: Θεαματική η στροφή Salvini – Di Maio – Για το τίποτα η φασαρία τους

tags :
Suddeutsche Zeitung: Θεαματική η στροφή Salvini – Di Maio – Για το τίποτα η φασαρία τους
Την επόμενη φορά που θα ψηφίζουν οι Ιταλοί να θυμηθούν πόσο ερασιτεχνικά και επικίνδυνα συμπεριφέρθηκαν αυτοί οι κύριοι αναφέρει η γερμανική εφημερίδα
Για θεαματική στροφή της κυβέρνησης Salvini – Di Maio κάνει λόγο σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung αναφερόμενη στις πληροφορίες που θέλουν τη Ρώμη να υπαναχωρεί από την αρχική άκαμπτη στάση της για τον προϋπολογισμό του 2019 και να είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με την Κομισιόν ώστε να καταλήξει σε ένα συμβιβασμό για το ύψος του ελλείμματος.
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, υποστηρίζει πως όλη η φασαρία που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα Salvini – Di Maio ήταν για το τίποτα.
«Μέχρι πριν από λίγες μέρες οι δυο φωνακλάδες αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Matteo Salvini και Luigi Di Maio δήλωναν πως δεν θα υποχωρήσουν ούτε εκατοστό.
Και οι Βρυξέλλες;
Οι αγορές; …
Αυτή η καπριτσιόζα στάση τους όμως κόστισε δισεκατομμύρια στην Ιταλία.
Ξένοι επενδυτές αποσύρθηκαν και ακόμα και οι μικροεπενδυτές σταμάτησαν να αγοράζουν ιταλικά ομόλογα.
Τώρα ο Salvini και ο Di Maio διαπραγματεύονται για πολλοστή φορά για το δημόσιο έλλειμμα.
Όλη η προηγούμενη φασαρία ήταν για το τίποτα.
Καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα ψηφίζουν οι Ιταλοί να θυμηθούν πόσο ερασιτεχνικά και επικίνδυνα συμπεριφέρθηκαν αυτοί οι κύριοι και ότι έπαιξαν με το μέλλον της χώρας» υποστηρίζει το δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης