Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Τουλούζ - Άγνωστη η τύχη του πολιορκημένου υπόπτου

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Τουλούζ - Άγνωστη η τύχη του πολιορκημένου υπόπτου
Κανένα ίχνος ζωής δεν είχε η γαλλική αστυνομία από τον ύποπτο για επτά δολοφονίες Μοχαμέντ Μεράχ από χθες το βράδυ, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Κλοντ Γκεάν, προσθέτοντας ότι δεν είναι πλέον βέβαιος αν είναι ζωντανός.
«Δεν υπήρξε κίνηση στη διάρκεια της νύχτας. Ελπίζουμε να είναι ακόμα ζωντανός», είπε, την ώρα που η αστυνομική πολιορκία στο σπίτι όπου έχει οχυρωθεί ο ύποπτος στην Τουλούζη συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα.
Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL ότι δεν έχει υπάρξει επικοινωνία του υπόπτου με την αστυνομία από χθες το βράδυ στις 10:30.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο που βρίσκεται έξω από το πολιορκημένο κτήριο, η αστυνομία ανησυχεί μήπως ο Μοχαμέντ Μεράχ πυροδότησε εκρηκτικά εντός του διαμερίσματος.
Ο Γκεάν είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο ύποπτος θέλει να πεθάνει «με τα όπλα στα χέρια».
«Προτεραιότητά μας είναι να παραδοθεί, για να προσαχθεί στη δικαιοσύνη, και, κατά συνέπεια, να συλληφθεί ζωντανός», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γκεάν θεωρώντας ότι «είναι περίεργο που δεν αντέδρασε» μετά την ανατίναξη των παραθυρόφυλλων από την αστυνομία τη νύκτα. Επιπλέον, συνέχισε ο υπουργός, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς και δεν ξέρουμε τι συνέβη». «Παρά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας να επανακτήσουμε επαφή μαζί του, δεν έχει υπάρξει επαφή», είπε ο Γκεάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης