Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διακοπή πτήσεων το αεροδρόμιο του Ανόβερο, μετά την εισβολή αγνώστου με αυτοκίνητο σε αεροδιάδρομο

Διακοπή πτήσεων το αεροδρόμιο του Ανόβερο, μετά την εισβολή αγνώστου με αυτοκίνητο σε αεροδιάδρομο
«Οι πτητικές λειτουργίες του αεροδρομίου αναστέλλονται επί του παρόντος»
Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο του Ανόβερο στη Γερμανία, στο οποίο ανεστάλησαν οι πτήσεις.
Λίγο νωρίτερα άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων εισέβαλε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης, όπου τον εξουδετέρωσαν οι δυνάμεις ασφαλείας οι  οποίες και τον συνέλαβαν.
«Οι πτητικές λειτουργίες του αεροδρομίου αναστέλλονται επί του παρόντος», σχολίασε η αστυνομία του Ανόβερο.
Το αυτοκίνητο φέρεται να έχει πολωνική πινακίδα κυκλοφορίας, είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του περιστατικού, αλλά η αστυνομία δεν αποκλείει την εκδοχή ο οδηγός να βρισκόταν σε κατάσταση "σύγχυσης" καθώς μπορεί να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.
"Το αεροδρόμιο είναι πλέον ασφαλές", ανακοίνωσε η αστυνομία γύρω στις 6:30 μ.μ. μέσω Twitter, τονίζοντας ότι το "check-in των πτήσεων συνεχίζει να μην πραγματοποιείται" και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Ένα μέρος του τερματικού σταθμού Α έκλεισε, ωστόσο οι άλλοι δύο τερματικοί σταθμοί παραμένουν ανοικτοί, δήλωσε η αστυνομία στο dpa.
Τα αεροπλάνα που επρόκειτο να προσγειωθούν στο Ανόβερο κλήθηκαν να κατευθυνθούν σε άλλα αεροδρόμια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης