Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Απαράδεκτη μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα αν δεν ανοίξει τις αγορές της

Trump: Απαράδεκτη μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα αν δεν ανοίξει τις αγορές της
Δεν πρόκειται να αποδεχτεί μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα αν το Πεκίνο δεν ανοίξει τις αγορές του στις αμερικανικές βιομηχανίες, προειδοποίησε ο Donald Trump
Δεν πρόκειται να αποδεχτεί μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα αν το Πεκίνο δεν ανοίξει τις αγορές του στις αμερικανικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τον κατασκευαστικό τομέα, τη γεωργία και άλλες βιομηχανίες, προειδοποίησε σήμερα (31/1/2019) ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump.
«Αναμένουμε από την Κίνα να ανοίξει τις Αγορές της όχι μόνο στις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, που το κάνει τώρα, αλλά επίσης και στους Κατασκευαστές μας, τους Αγρότες και σε άλλες αμερικανικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες.
Χωρίς αυτό μια συμφωνία θα ήταν απαράδεκτη», έγραψε ο Trump σε ανάρτησή του στο Twitter.


Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της κινεζικής κυβέρνησης, Liu He, πρόκειται να συναντηθεί σήμερα με τον Trump στον Λευκό Οίκο, καθώς ολοκληρώνονται στην Ουάσινγκτον οι εμπορικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών.
O Αμερικανός πρόεδρος είχε εμφανιστεί νωρίτερα αισιόδοξος για τις εμπορικές συνομιλίες με το Πεκίνο, κάνοντας λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν θα υπάρξει τελική συμφωνία προτού συναντηθεί ο ίδιος με τον Κινέζο ομόλογό του, Xi Jinping.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης