Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναδιαρθρώνεται η Rothschild ώστε να διατηρηθεί ο έλεγχος από την οικογένεια

Αναδιαρθρώνεται η Rothschild ώστε να διατηρηθεί ο έλεγχος από την οικογένεια
Σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί ο μακροπρόθεσμος έλεγχος του ομίλου από την οικογένεια, η Rothschild προχωρά στη συνένωση των λειτουργιών της στη Γαλλία και τη Βρετανία.
Όπως υπογραμμίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times, με τον τρόπο αυτό η οικογένεια θα αποφύγει οποιαδήποτε προσπάθεια επιθετικής εξαγοράς και θα διατηρήσει τον έλεγχο του τραπεζικού κολοσσού.
Η ιστορική αναδιοργάνωση, στην οποία προχωρά ο όμιλος θα συνενώσει τους μετόχους στις δύο άκρες της Μάγχης, καθώς η επιχειρήσει έχει προχωρήσει σε σειρά αλλαγών τα τελευταία χρόνια σε μία προσπάθεια να απλοποιήσει τη λειτουργία της.
Πηγές που επικαλείται η οικονομική εφημερίδα μιλούν για «μεγάλο μπάσιμο» και αύξηση της αποτελεσματικότητας στο παγκόσμιο δίκτυο.
Ο David de Rothschild που θα είναι ο πρόεδρος του συγχωνευμένου ομίλου δήλωσε ότι «οι αλλαγές υα επιτρέψουν στην τράπεζα να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της παγκοσμιοποίησης, θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά της και θα διασφαλίσουν τον έλεγχο της οικογένειας στον όμιλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης