Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η επίσκεψη Kim θα βοηθήσει να βρούμε κοινή λύση στην επίλυση του κορεατικού ζητήματος

tags :
Putin: Η επίσκεψη Kim θα βοηθήσει να βρούμε κοινή λύση στην επίλυση του κορεατικού ζητήματος
Θα έχουμε έναν πολύ ουσιαστικό διάλογο με τον Putin, θα μοιραστούμε και θα συντονίσουμε θέσεις για το κορεατικό ζήτημα είπε ο Kim
Η επίσκεψη του Kim Jong  Un θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα με ποιους τρόπους θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίλυση του ζητήματος της Κορέας υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες προσερχόμενος στον χώρο της συνάντησης με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Kim Jong Un στο νησί Ρούσκι στο Βλαντιβοστόκ.
«Ελπίζω η επίσκεψη του Kim να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βρεθεί μια λύση στην κορεατική χερσόνησο, για το τι μπορούμε να κάνουμε μαζί, για το πώς η Ρωσία μπορεί να υποστηρίξει τις θετικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη.
Χωρίς αμφιβολία χαιρετίζουμε τις προσπάθειες σας να αρχίσετε διάλογο με τη Ν. Κορέα κα να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με τις ΗΠΑ» είπε ο Putin μπροστά στις κάμερες λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση του με τον Kim.
Από την πλευρά του ο Kim υποστήριξε ότι η συνάντηση του με τον Putin θα βοηθήσει στην ενίσχυση και στην ανάπτυξη των δεσμών μεταξύ της Ρωσίας και της Β. Κορέας, οι οποίες μοιράζονται μια μακρά ιστορία φιλίας.
«Καθώς η προσοχή όλου του κόσμου έχει εστιάσει στην κορεατική χερσόνησο,  θα έχουμε έναν πολύ ουσιαστικό διάλογο να αξιολογήσουμε από κοινού τις πολιτικές για την κορεατική χερσόνησο και να μοιραστούμε, να συντονίσουμε και να μελετήσουμε τις θέσεις μας» υπογράμμισε ο Kim.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης