Τελευταία Νέα
Διεθνή

Long-Bailey (Βρετανία): Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε παραχωρήσεις για το Brexit

Long-Bailey (Βρετανία): Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε παραχωρήσεις για το Brexit
Η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος αναμένει να δει εάν η κυβέρνηση θα αλλάξει τη στάση της απέναντι στο Brexit
Στο γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε παραχωρήσεις για το Brexit, αναφέρθηκε σήμερα (1/5) η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Rebecca Long-Bailey, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ειδικότερα, η κα Long-Bailey δήλωσε ότι η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Theresa May δεν ήταν διατεθειμένη να προβεί σε παραχωρήσεις αναφορικά με «ορισμένα ζητήματα», κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με το Εργατικό Κόμμα για το Brexit.
Παράλληλα, η βουλευτής του Ηνωμένου Βασιλείου πρόσθεσε ότι «το Εργατικό Κόμμα αναμένει να δει εάν η κυβέρνηση θα αλλάξει τη στάση της απέναντι σε ορισμένες από τις θέσεις της».
«Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν αργότερα εντός της εβδομάδας», πρόσθεσε η κα Long-Bailey, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα της ότι «οι διαπραγματεύσεις με τους Συντηρητικούς θα βοηθήσουν στο αδιέξοδο της συμφωνίας αποχώρησης».
Χθες (30/4) δημοσίευμα του AFP ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Βρετανίας ενδέχεται να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις με το Εργατικό Κόμμα εάν δεν επιτευχθεί μία συμφωνία για το Brexit εντός της εβδομάδας.
«Υπάρχει πλήρης κατανόηση σε όλο το υπουργικό συμβούλιο και την κυβέρνηση για την ανάγκη του να επιτευχθεί πρόοδος», ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι ο τελευταίος γύρος συνομιλιών ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν «σοβαρός και εποικοδομητικός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης