Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες από πυροβολισμούς στο Τέξας

tags :
ΗΠΑ: Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες από πυροβολισμούς στο Τέξας
Αυτό ήταν το δεύτερο πολύνεκρο περιστατικό με επίθεση ενόπλου στο Τέξας σε διάστημα ενός μηνός
(Upd2)  Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες από επίθεση ενόπλου στις πόλεις Μίντλαντ και Οντέσα στο Τέξας όταν ένοπλος άνοιξε αρχικά πυρ κατά αστυνομικών που σταμάτησαν το όχημα του για έλεγχο και στη συνέχεια πυροβολούσε πολίτες.
Αφού πυροβόλησε και τους τρεις αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο, έστρεψε το όπλο του κατά πολιτών που βρισκόντουσαν στην περιοχή τραυματίζοντας 21 άτομα κάποια από αυτά σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης συνέχισε την πορεία του με το όχημα του πυροβολώντας αδιακρίτως, έως ότου εγκατέλειψε το αμάξι του. Στη συνέχεια έκλεψε ένα φορτηγάκι και συνέχισε να πυροβολεί κατά του κόσμου. Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία με τον δράστη να καταλήγει σε ένα πάρκινγκ συγκροτήματος κινηματογράφων, που βρισκόταν ανάμεσα στην Οντέσα και το Μίντλαντ. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας που κατέληξε με τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη.
Οι τοπικές αρχές έκαναν γνωστό ότι ο ένοπλος ήταν ένας άνδρας στα 30 του, αλλά δεν έδωσαν μέχρι στιγμής άλλα στοιχεία για την ταυτότητα του ή τα κίνητρα του.
Αρχικά είχε δημιουργηθεί μια σύγχυση αναφορικά με τον αριθμό των δραστών, καθώς οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγω για την πιθανότητα δύο ή και περισσότερων ενόπλων.
Αυτό ήταν το δεύτερο πολύνεκρο περιστατικό με επίθεση ενόπλου στο Τέξας σε διάστημα ενός μηνός, καθώς τον Αύγουστο είχε προηγηθεί το μακελειό στο Ελ Πάσο που είχαν χάσει τη ζωή τους 22 άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης