Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (Συντηρητικοί Μ. Βρετανίας): Εκτός ΕΕ το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 2020, εάν κερδίσω τις εκλογές

Johnson (Συντηρητικοί Μ. Βρετανίας): Εκτός ΕΕ το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 2020, εάν κερδίσω τις εκλογές
Οι εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου είναι οι σημαντικότερες που έχει οργανώσει η χώρα μας εδώ και μια γενιά είπε ο Johnson
Τη δέσμευση ότι εάν κερδίσει τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει από την ΕΕ τον Ιανουάριο του 2020 διατύπωσε ο επικεφαλής των Συντηρητικών, Boris Johnson κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος του.
«Είναι υπέροχο που βλέπω εδώ τόσους πολλούς από εσάς στην έναρξη αυτών που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες εκλογές που έχει οργανώσει η χώρα μας εδώ και μια γενιά» είπε ο Johnson, ο οποίος υποσχέθηκε ότι εφόσον κερδίσει αυτές τις εκλογές θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία έγκρισης της συμφωνίας αποχώρησης από τη Βουλή των Κοινοτήτων ώστε να ολοκληρωθεί το Brexit τον Ιανουάριο.
«Να αφήσουμε την αβεβαιότητα πίσω μας» είπε ο Johnson, ο οποίος χθες Τετάρτη 6/11 κήρυξε και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.
«Ελάτε μαζί μας, να φέρουμε εις πέρας το Brexit και να προχωρήσει η χώρα αυτή, διαφορετικά, και αυτή είναι η εναλλακτική την επόμενη χρονιά, θα περάσουμε όλο το 2020 σε ένα θρίλερ, με ακόμα περισσότερο δισταγμό και καθυστέρηση», δήλωσε σύμφωνα με το Reuters.
«(Οι Εργατικοί) θα σπαταλήσουν όλο το 2020 στη διενέργεια δύο δημοψηφισμάτων, ένα για τη Σκωτία… και ένα δημοψήφισμα για το Brexit» ήταν το μήνυμα του Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης