Τελευταία Νέα
Διεθνή

Conte: Δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική δράση μετά το τέλος της πρωθυπουργικής του θητείας

tags :
Conte: Δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική δράση μετά το τέλος της πρωθυπουργικής του θητείας
Μετά την έντονη αυτή δράση μου, δεν φαντάζομαι το μέλλον μου χωρίς πολιτική δράση, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός
Στην πρόθεσή του να μην εγκαταλείψει την πολιτική δράση μετά το τέλος της πρωθυπουργικής του θητείας αναφέρθηκε σήμερα ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης Giuseppe Conte.
"Μετά την έντονη αυτή δράση μου, δεν φαντάζομαι το μέλλον μου χωρίς πολιτική δράση", δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Υπογράμμισε, όμως, ότι ασχολείται με το παρόν και όχι με το μέλλον, διότι " με το να αρχίσει να αναφέρεται κανείς στο μέλλον του, όταν έχει ένα τόσο σημαντικό αξίωμα, κινδυνεύει να δημιουργήσει ανακριβή εικόνα και προοπτική".
Ο Giuseppe Conte πρόσθεσε ότι "δεν βλέπει τον εαυτό του ως έναν νέο Κιγκινάτο, έτοιμο να αδιαφορήσει για τα πολιτικά τεκταινόμενα".
"Όπως και να ΄χει, όποια κι αν είναι η συμβολή μου, θα ακολουθήσω το πνεύμα και την γραμμή που έχω ήδη κάνη σαφή: είμαι άνθρωπος εποικοδομητικός και όχι διχαστικός", τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.
Η αναφορά του, σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, εντάσσεται στο κλίμα έντασης που επικρατεί στην συμμαχία της κεντροαριστεράς με το Κίνημα Πέντε Αστέρων.
Ο νέος νόμος για την παραγραφή των αδικημάτων συνεχίζει να διχάζει την κυβερνητική πλειοψηφία: τα Πέντε Αστέρια έχει την πάγια άποψη ότι τα αδικήματα δεν θα παραγράφονται με μεγάλη ευκολία.
Αλλά η κεντροαριστερά του Δημοκρατικού Κόμματος απαντά ότι η υπερβολική αυστηρότητα, δεν ωφελεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης