Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρουροί Επανάστασης Ιράν: Το πρώτο βήμα οι πυραυλικές επιθέσεις κατά των αμερικανικών βάσεων

tags :
Φρουροί Επανάστασης Ιράν: Το πρώτο βήμα οι πυραυλικές επιθέσεις κατά των αμερικανικών βάσεων
Ο Trump να εξετάσει το ενδεχόμενο να αποσύρει τις δυνάμεις του από την περιοχή αναφέρουν οι Φρουροί της Επανάστασης
Ως το πρώτο βήμα αυτών που ακολουθούν χαρακτήρισε τις πυραυλικές επιθέσεις κατά των αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.
Μάλιστα ο αξιωματούχος υποστήριξε πως η Τεχεράνη δεν πρόκειται να διστάσει ούτε να λυπηθεί να πλήξει Αμερικανούς στρατιώτες.
«Οι πυραυλικές επιθέσεις σήμερα ήταν απλώς το πρώτο βήμα.
Ο Trump πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να αποσύρει τις δυνάμεις του από την περιοχή ώστε να μην είναι εντός ακτίνας δράσης μας», φέρεται να δήλωσε ο αξιωματικός, σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση, η οποία δεν τον κατονόμασε.
Εξάλλου, το πρακτορείο ειδήσεων FARS μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης θεωρούν το Ισραήλ «συνεργό» των ΗΠΑ στη δολοφονία του υποστράτηγου Qassem Soleimani.
«Στο πλαίσιο αυτού του εγκλήματος, δεν διαχωρίζουμε το Ισραήλ από τις ΗΠΑ», μετέδωσε το FARS, επικαλούμενο ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης.
Νωρίτερα, το ειδικό αυτό σώμα των ένοπλων δυνάμεων απείλησε να πλήξει το Ισραήλ και «κυβερνήσεις χωρών-συμμάχων» των ΗΠΑ στην περιοχή σε περίπτωση αντεπιθέσεων από πλευράς του αμερικανικού στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης