Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Κατανοώ τη δυσαρέσκεια Erdogan αλλά είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες

Merkel: Κατανοώ τη δυσαρέσκεια Erdogan αλλά είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες
Το να χρησιμοποιεί (σ.σ. ο Ερντογάν) τους πρόσφυγες είναι ο λάθος δρόμος, δήλωσε η Καγκελάριος, αλλά πρόσθεσε ότι θα εξακολουθήσει να συνομιλεί με την 'Αγκυρα
Κατανοώ τη δυσαρέσκεια Erdogan αλλά ο Τούρκος Πρόεδρος Tayyip Erdogan δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες προκειμένου να εκφράσει την δυσαρέσκειά του απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε πριν από λίγη ώρα σήμερα Δευτέρα, 2/3, η Καγκελάριος Angela Merkel, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι κατανοεί πως η Τουρκία περιμένει περισσότερα από την Ε.Ε.
«Κατανοώ ότι η τουρκική κυβέρνηση και ο Πρόεδρος Erdogan περιμένουν περισσότερα από την Ευρώπη, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο ότι ο Πρόεδρος Erdogan και η κυβέρνησή του εκφράζουν τώρα αυτή την δυσαρέσκειά τους προς εμάς, την ΕΕ, αλλά "την πληρώνουν" οι πρόσφυγες.
Αυτός είναι ο λάθος δρόμος», δήλωσε η Καγκελάριος και πρόσθεσε ότι θα εξακολουθήσει να συνομιλεί με την 'Αγκυρα προκειμένου η κατάσταση να διευθετηθεί και ότι το Βερολίνο θα διαθέσει διμερή βοήθεια εφόσον μια συμφωνία δεν μπορεί να επιτευχθεί με την ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης