Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: Η Lufthansa ακυρώνει 23.000 πτήσεις

Κορωνοϊός: Η Lufthansa ακυρώνει 23.000 πτήσεις
Κατά τις ακυρώσεις θα διασφαλιστεί ότι όλοι οι προορισμοί θα μπορούν να εξυπηρετούνται έστω από μια αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa.
Εξαιτίας των γεγονότων που έχουν προκύψει από τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, η αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα για τις πτήσεις της για το χρονικό διάστημα από τις 29 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου.
Οι ακυρώσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες που πλήττονται από αυτές θα ενημερωθούν για τις αλλαγές και τις επιλογές επανέκδοσης από σήμερα.
Σε όλες τις αεροπορικές του ομίλου πρέπει να ακυρωθούν 23.000 πτήσεις, ενώ αναμένονται περαιτέρω ακυρώσεις και τις επόμενες εβδομάδες.
Το πρόγραμμα για το διάστημα μετά τις 25 Απριλίου θα ανακοινωθεί αργότερα.
Αυτή η κατάσταση επηρεάζει κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.
Κατά τις ακυρώσεις θα ληφθεί μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι προορισμοί σε όλες τις ηπείρους θα μπορούν να εξυπηρετούνται έστω από μια αεροπορική εταιρεία του Ομίλου μέσω των αεροδρομίων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών.

Οι επιβάτες της Lufthansa που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες προτείνεται να ελέγχουν την κατάσταση των αντίστοιχων πτήσεων στο lufthansa.com πριν από την αναχώρηση.
Οι επιβάτες που έχουν διαθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη Lufthansa θα ενημερωθούν απευθείας από την εταιρεία σε περίπτωση που η πτήση τους ακυρωθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης