Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: H Η&Μ κλείνει όλα τα καταστήματά της σε Ηνωμένες Πολιτείες και Γερμανία

Κορωνοϊός: H Η&Μ κλείνει όλα τα καταστήματά της σε Ηνωμένες Πολιτείες και Γερμανία
Η εταιρεία ρούχων Η&Μ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναστέλλει σταδιακά τη λειτουργία των καταστημάτων της ανά τον κόσμο.
H H&M αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία και των 460 καταστημάτων της στη Γερμανία, καθώς και των 590 καταστημάτων της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, της πανδημίας που ξέσπασε στην πόλη Γουχάν της Κίνας και πλέον απειλεί όλο τον πλανήτη.
Ο δεύτερος μεγαλύτερος πωλητής ρούχων στον κόσμο πρόκειται να κλείσει και τα καταστήματά του σε Καναδά, Πορτογαλία και Βέλγιο.
Στο μεταξύ, οι πωλήσεις της εταιρείας στην Κίνα, μετά την αναστολή λειτουργίας των εκεί καταστημάτων και το άνοιγμά τους εκ νέου, έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η H&M έχει βάλει προσωρινό λουκέτο στα καταστήματά της στην Ιταλία, τη Βουλγαρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Αυστρία, το Λουξεμβούργο, τη Βοσνία, τη Σλοβενία και το Καζακστάν.
Επίσης, έχει κλείσει και ορισμένα στην Ελλάδα, όπου από τις 18 Μαρτίου θα επιβληθεί καθολική αναστολή λειτουργίας σε όλα τα εμπορικά καταστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης