Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Κορωνοϊός: Ειδικός μιλά για εκατομμύρια νεκρούς - Διαφορετικές ώρες αγορών από ηλικιωμένους

ΗΠΑ - Κορωνοϊός: Ειδικός μιλά για εκατομμύρια νεκρούς - Διαφορετικές ώρες αγορών από ηλικιωμένους
Ο νέος κορωνοϊός θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπων στις ΗΠΑ, δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου Ανάπτυξης Εμβολίων στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Maryland
Ο νέος κορωνοϊός θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπων στις ΗΠΑ, δήλωσε ο Δρ Kathleen Neuzil, διευθυντής του Κέντρου Ανάπτυξης Εμβολίων στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Maryland.
«Δεν θα με εκπλήσσει», τόνισε ο διευθυντής στο CNBC όταν ρωτήθηκε αν οι Η.Π.Α. θα μπορούσαν να δουν εκατομμύρια θανάτους.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο.»
Ο Neuzil βρίσκεται στη συμβουλευτική επιτροπή για την καταπολέμηση των ασθενειών του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών και είναι μέλος της ομάδας ηγετών εμπειρογνωμόνων μολυσματικών ασθενειών που συνεργάζονται με τη NIH για να δοκιμάσουν εμβόλιο και θεραπείες για την αντιμετώπιση των ασθενών με COVID-19.
"Έχουμε 350 εκατομμύρια ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάνετε τα μαθηματικά", είπε στο "Squawk Box" του CNBC.
Εάν 70 εκατομμύρια άνθρωποι είναι τελικά μολυσμένοι με αυτόν τον ιό και πάλι εάν υπάρχουν πολλαπλά κύματα αυτού του ιού, τότε μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά και στη συνέχεια να φτάσετε εκεί.
Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στα μέτρα πρόληψης είναι και η εφαρμογή ειδικών χρονικών διαστημάτων αγορών, για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες από τους υπόλοιπους πελάτες. 
Όπως αποφασίστηκε από μεγάλες αλυσίδες όπως η Stop & Shop, η Target, η Walmart και τα Whole Foods που ανήκουν στο Amazon, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και οι επαθείς ομάδες, θα μπορούν να ψωνίζουν μία με μιάμιση ώρα νωρίτερα, από τους άλλους πελάτες, με το  άνοιγμα των καταστημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης