Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ρεκόρ θανάτων σε ένα 24ωρο - 980 νέοι θάνατοι, 65.872 τα κρούσματα

Βρετανία: Ρεκόρ θανάτων σε ένα 24ωρο - 980 νέοι θάνατοι, 65.872 τα κρούσματα
Το Σαββατοκύριακο θα είναι άλλη μία δοκιμασία της αποφασιστικότητας του έθνους - Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι, τόνισε ο υπουργός Υγείας M. Hancock
Σχεδόν 1.000 άτομα στη Βρετανία έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό μέσα σε ένα 24ωρο.
Ειδικότερα, σήμερα (10/4/2020) ανακοινώθηκαν 980 νέα θύματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να ανέλθει σε 8.958.
Συγκεκριμένα, το NHS Αγγλίας κατέγραψε 893 ασθενείς που κατέληξαν στα νοσοκομεία της Αγγλίας, ενώ άλλοι 87 προέκυψαν σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία.
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προέτρεψε όλους τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα, μετά από αυτό το αρνητικό ρεκόρ.
Μιλώντας σε καθημερινή συνέντευξη Τύπου για τον κοροναϊό την Παρασκευή, ο υπουργός Υγείας Matt Hancock είπε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι "άλλη δοκιμασία της αποφασιστικότητας του έθνους".
"Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι", πρόσθεσε.
"Δεν ξεχνάμε ποτέ πως πίσω από αυτόν τον αριθμό, πίσω από το καθένα είναι ένα όνομα, μια απώλεια και μια οικογένεια που δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια", δήλωσε ο Hancock.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει τον πέμπτο υψηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορωναϊού στην Ευρώπη, πίσω από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία - οι οποίες έχουν καταγράψει περισσότερα από 100.000 κρούσματα.

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης