Τελευταία Νέα
Διεθνή

The Future of Freedom Foundation: Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή κατεύθυνσης στις ΗΠΑ;

The Future of Freedom Foundation: Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή κατεύθυνσης στις ΗΠΑ;
Ένα άρθρο του «The Future of Freedom Foundation» για την ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης στις ΗΠΑ
Ο δρόμος στον οποίο βαδίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατά τις τελευταίες δεκαετίες πρέπει επιτέλους να αλλάξει, αναφέρει σε άρθρο του, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, ο ιδρυτής του «The Future of Freedom Foundation», Jacob Hornberger.
Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, αυτό που πρέπει πλέον να αναγνωρίσει ο κάθε Αμερικανός είναι ότι αντιμετωπίζει μια κρίση επιλογή συστημάτων, όχι μια επιλογή ανθρώπων.
Επί αυτού, εξετάζει τέσσερα συστήματα βάσει των οποίων ζουν σήμερα οι πολίτες των ΗΠΑ.

Οικονομικό σύστημα

Πρόκειται για ένα κεντρικά σχεδιασμένο και κεντρικά διαχειριζόμενο σύστημα που διευθύνει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Ο κεντρικός στόχος του είναι να «διεξάγει πόλεμο κατά της φτώχειας», παίρνοντας βίαια χρήματα από όλους και ανακατανέμοντάς τον σε άτομα που έχουν ανάγκη, όπως οι ηλικιωμένοι και οι φτωχοί.
Βασίζεται στη μαζική κατάσχεση εισοδήματος και πλούτου από την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων, υπό μορφή φόρου εισοδήματος και φόρου μισθωτών υπηρεσιών.

Το σύστημα υγείας

Αυτό είναι επίσης ένα κεντρικά σχεδιασμένο και κεντρικά διαχειριζόμενο σύστημα που διευθύνεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Βασίζεται σε μεγάλα, ισχυρά κεντρικά γραφεία σχεδιασμού, όπως τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών και το FDA, καθώς και μαζικά σοσιαλιστικά προγράμματα, όπως το Medicare και το Medicaid, και τα οποία είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση μιας ατέρμονης κρίσης στον αμερικανικό λαό, των συνεχώς αυξανόμενων δαπανών για την υγειονομική περίθαλψη που έχουν χρεοκοπήσει τους ανθρώπους ή τους οδήγησαν σε τεράστιο χρέη.

Το νομισματικό σύστημα

Ένα κεντρικά σχεδιασμένο και κεντρικά διαχειριζόμενο σύστημα που διευθύνεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, συγκεκριμένα τη Federal Reserve.
Από την αρχή του το 1913, η δουλειά της ήταν να εκτυπώνει συνεχώς αυξανόμενες ποσότητες χαρτονομίσματος για να μπορέσει η κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τις συνεχώς αυξανόμενες δαπάνες του πολεμικού κράτους.

Το σύστημα αυτοκρατορίας των ΗΠΑ και οι παρεμβάσεις

Και αυτό είναι ένα κεντρικά προγραμματισμένο και κεντρικά διαχειριζόμενο σύστημα από τον κλάδο εθνικής ασφάλειας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Η δουλειά του είναι να αυξάνει συνεχώς τα χρήματα -που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους- για τον στρατό του με υπεράριθμους «υπερασπιστές» εργολάβους, οι οποίοι απαρτίζονται από πρώην μέλη της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας.

Συνέπειες του κεντρικού σχεδιασμού

Και μαντέψτε ποιος πληρώνει τώρα το τίμημα για την κρίση του κορωνοϊού -ηλικιωμένοι και φτωχοί.
Αυτό οφείλεται στον FDA απαγόρευσε στον ιδιωτικό τομέα να παράγει τεστς που θα είχαν, χωρίς αμφιβολία, σημαντικά μειώσει το ποσοστό μόλυνσης από κορωνοϊό.
Πώς μπορούν να μειώσουν το ποσοστό μόλυνσης αν δεν γνωρίζουν ποιος έχει τον ιό, ειδικά επειδή οι άνθρωποι που έχουν τον ιό μολύνουν τους ανθρώπους για περίπου μία εβδομάδα πριν εμφανίσουν συμπτώματα;

Όπως σχολιάζει ο Jacob Hornberger, δεδομένου ότι το δυσλειτουργικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης απέτυχε τελείως να εξαλείψει την κρίση, οι κυβερνώντες καταφύγει στην τυραννία και την καταπίεση μέσω ενός υποχρεωτικού shutdown της οικονομίας, στέλνοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε ανεργία και ακόμη σε πτώχευση.
«Για να ανακουφίσουν την οικονομική δυσπραγία από την καταστροφή των μέσων διαβίωσης των ανθρώπων, καταφεύγουν στο δυσλειτουργικό νομισματικό τους σύστημα.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ τώρα εκτυπώνει χρήματα.
Πιστεύει κανείς ότι η εκτύπωση τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ένας τρόπος για να ανακουφίσει την οικονομική δυσπραγία;
Είναι απλώς μια άλλη μορφή φορολόγησης, η οποία λεηλατεί και καταπνίγει ανθρώπους, ειδικά τους ηλικιωμένους και τους φτωχούς, μέσω της μαζικής υποτίμησης των χρημάτων τους.
Εν τω μεταξύ, το τέταρτο δυσλειτουργικό σύστημα τους εξασφαλίζει ότι το ίδρυμα εθνικής ασφάλειας δεν θα υποστεί καμία περικοπή του προϋπολογισμού για να μπορέσει να διατηρήσει τον εποπτικό του μηχανισμό αυτοκρατορίας και παρέμβασης.
Δεν είναι ειρωνικό;
Τα τέσσερα συστήματα κεντρικού σχεδιασμού και διαχείρισης τους ευθύνονται για τον θάνατο, πόνο και εξαθλίωση, όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. (…)
Αλλά υπάρχει μια επιλογή.
Τέσσερα συστήματα που είναι αντίθετα».
Αυτά τα τέσσερα συστήματα έχουν ως εξής:

Ένα οικονομικό σύστημα ελεύθερης αγοράς

Κάτω από αυτό το σύστημα, ο καθένας κρατά όλα όσα κερδίζει -100%, που επιτρέπει σε όλους να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα.
Δεν υπάρχει φόρος εισοδήματος και καμία IRS.
Είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε 100% εθελοντική φιλανθρωπία.
Αυτό ήταν το ιδρυτικό οικονομικό σύστημα της Αμερικής για περισσότερα από 100 χρόνια.
Παρήγαγε την πλουσιότερη και πιο φιλανθρωπική κοινωνία στην ιστορία.

Σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ελεύθερης αγοράς

Στο πλαίσιο αυτού του συστήματος, ο ιδιωτικός τομέας και η ελεύθερη αγορά ανταποκρίνονται πλήρως στην υγειονομική περίθαλψη.
Ο συνολικός διαχωρισμός της υγειονομικής περίθαλψης και του κράτους, όπως και οι πρόγονοί μας είχαν τη σοφία να χωρίζουν την εκκλησία και το κράτος.
Αυτό ήταν το ιδρυτικό σύστημα υγείας της Αμερικής και διαρκούσε για περισσότερα από 100 χρόνια.
Παρήγαγε το καλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στην ιστορία.

Ένα νομισματικό σύστημα ελεύθερης αγοράς

Στο πλαίσιο αυτού του συστήματος, η ελεύθερη αγορά καθορίζει το νόμισμα που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.
Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Αμερική είχε το καλύτερο νομισματικό σύστημα στην ιστορία, το ένα με βάση χρυσά νομίσματα και ασημένια νομίσματα.

Μια περιορισμένη κυβερνητική δημοκρατία με μια μικρή, βασική στρατιωτική δύναμη

Να μην υπάρχει πλέον κράτος εθνικής ασφάλειας και δεν υπάρχουν πλέον ξένες στρατιωτικές βάσεις και ξένη παρέμβαση.
Να μην υπάρχουν πλέον κυρώσεις, εμπάργκο, εισβολές, επαγγέλματα, επιθέσεις πολέμου, βασανιστήρια, δογματικές δολοφονίες, μυστική μαζική επιτήρηση και άλλη καταστροφή των πολιτικών ελευθεριών.
Η Αμερική ιδρύθηκε ως περιορισμένη κυβερνητική δημοκρατία, η οποία διήρκεσε περισσότερο από 100 χρόνια.

«Οι Αμερικανοί πρέπει να επιλέξουν με σύνεση.
Η ζωή σας, η υγεία και η οικονομική ευημερία καθώς και οι αγαπημένοι σας, οι φίλοι και οι γείτονές σας εξαρτώνται από αυτό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης