Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Γερουσιαστές προτείνουν σχέδιο διάσωσης από τον κορωνοϊό ύψους 500 δισ. δολ.

ΗΠΑ: Γερουσιαστές προτείνουν σχέδιο διάσωσης από τον κορωνοϊό ύψους 500 δισ. δολ.
Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί εργάστηκαν για μια συμφωνία 450 δισ. δολαρίων, με σκοπό να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά
Σχέδιο διάσωσης της αμερικανικής οικονομίας ύψους περίπου 500 δισ. δολ. πρότειναν μέλη της Γερουσίας, καθώς γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο πως το επόμενο νομοσχέδιο δεν θα περιλαμβάνει μέτρα οικονομικής στήριξης.
«Το επόμενο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση δεν θα προβλέπει καμία ενίσχυση για τις πολιτείες και τους δήμους» είπε ο γερουσιαστής Bill Cassidy.
Ο Cassidy, της Λουιζιάνας, και του Νιου Τζέρσεϊ, Bob Menendez, που εκπροσωπούν δύο από τις πολιτείες οι οποίες επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία, δήλωσαν ότι το νομοσχέδιό τους θα κατανείμει χρήματα με βάση τους πληθυσμούς των πολιτειών, τα κρούσματα και τις οικονομικές απώλειες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα πηγαίνουν εκεί που χρειάζεται περισσότερο.
Οι δύο γερουσιαστές μίλησαν για την προτεινόμενη νομοθεσία τους, καθώς οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικανοί εργάστηκαν σχετικά με μια πιθανή συμφωνία 450 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την παροχή μεγαλύτερης βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και νοσοκομεία.
Οι κυβερνήτες και οι τοπικοί αξιωματούχοι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν περισσότερη βοήθεια, καθώς οι Αμερικανοί μένουν στο σπίτι και οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης