Τελευταία Νέα
Διεθνή

Granahan McCourt Capital: Η διαχείριση της πανδημίας από τον Trump ήταν η χειρότερη δυνατή

Granahan McCourt Capital: Η διαχείριση της πανδημίας από τον Trump ήταν η χειρότερη δυνατή
H πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ, Trump, είναι απαίσια, σύμφωνα με τον ιδρυτή της Granahan McCourt Capital
Η διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, ήταν η χειρότερη δυνατή, σύμφωνα με τον CEO και ιδρυτής της Granahan McCourt Capital.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δεχτεί πολλαπλά πλήγματα για τις καθημερινές ενημερώσεις που κάνει σε ό,τι αφορά τη φονική νόσο που έχει οδηγήσει στον θάνατο δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο, αφού, αντί να επικεντρώνεται στο κοινό καλό, εστιάζει στην ανάδειξη των «κατορθωμάτων» του, ενώ παράλληλα παραπληροφορεί τον κόσμο.
Ο McCourt, αν και επισημαίνει πως κάποιες από τις πολιτικές του Trump έχουν ωφελήσει την εταιρεία του σε επιχειρηματικό επίπεδο, υποστηρίζει πως το τίμημα της ηγεσίας του Αμερικανού προέδρου παραείναι μεγάλο για να το αντέξει η χώρα.
«Με λίγα λόγια πιστεύω πως η ηγεσία του είναι απαίσια, τόσο για τη χώρα όσο και για τον κόσμο». Δήλωσε ο McCourt.
Οι ΗΠΑ παραμένουν η χώρα με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον κορωνοϊό, αλλά και με τους περισσότερους θανάτους, με πάνω από 965.000 μολύνσεις και περίπου 54.800 νεκρούς, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins.
Ο πρόεδρος αποχώρησε από την καθημερινή ενημέρωση της Παρασκευής και, στη συνέχεια, ξεκίνησε μια σειρά επιθέσεων εναντίον του Τύπου για «εχθρικές ερωτήσεις».
Κατόπιν, ακύρωσε τις ενημερώσεις του Σαββατοκύριακου, ισχυριζόμενος ότι δεν αξίζει τον χρόνο και τον χαμένο κόπο.
Συνεπώς, δεν είναι σαφές αν θα παρευρεθεί στην ενημέρωση της Δευτέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης