Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (ΗΠΑ): Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι κολασμένα άπληστος

tags :
Biden (ΗΠΑ): Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι κολασμένα άπληστος
Κολασμένος άπληστοι είναι οι επιχειρηματίες των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Joe Biden
Κολασμένα άπληστος είναι ο επιχειρηματικός κόσμος στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία και πρώην αντιπρόεδρο, Joe Biden.
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, σε συνέντευξη που έδωσε, επέκρινε σφόδρα τις μεγάλες αμερικανικές εταιρείες και τράπεζες, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που τις διασώζουμε.
Τα σχόλια του Biden απηχούν τις απόψεις των πρώην συνυποψηφίων του για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Bernie Sanders και Elizabeth Warren, οι οποίοι ασκούσαν και ασκούν δριμεία κριτική ειδικά στις τράπεζες.
Το εν λόγω σχόλιο του Biden, λοιπόν, ερμηνεύεται ως προσπάθεια αλίευσης ψηφοφόρων από τη δεξαμενή των προαναφερόμενων γερουσιαστών.
Οι μεγάλες τράπεζες επιβιώνουν εις του αμερικανικού λαού, εις βάρος του φορολογούμενου, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι εξαρχής γνωρίζαμε ότι οι μεγάλες τράπεζες δεν θέλουν να επιτελούν τον σκοπό τους.
Ειδικότερα, πως δεν θέλουν να δανείζουν χρήματα στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις» τόνισε ο Biden.
Οι μεγαλύτερες εταιρείες, από την άλλη, αναζητούν χρήματα από τις τράπεζες ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της τρέχουσας κρίσης, απομυζώντας όλους τους πόρους.
Ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Οbama, o Biden συνετέλεσε στη διάσωση των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της μεγάλης χρηματοοικονομικής κρίσης του 2008.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης