Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επεισοδιακή διαδήλωση κατά της καραντίνας με 19 συλλήψεις στο Λονδίνο

Επεισοδιακή διαδήλωση κατά της καραντίνας με 19 συλλήψεις στο Λονδίνο
Η αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε 19 ανθρώπους για παραβίαση των οδηγιών κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τα περιοριστικά μέτρα
Επεισοδιακή διαδήλωση στο Λονδίνο κατά των περιοριστικών μέτρων και ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson ανακοίνωσε μία μικρή χαλάρωση της καραντίνας. 
Η αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε 19 ανθρώπους για παραβίαση των οδηγιών κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τα περιοριστικά μέτρα.
Η μητροπολιτική αστυνομία γνωστοποίησε ότι μια ομάδα στο Hyde Park, στο κέντρο του Λονδίνου, διαδήλωνε για τους χειρισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στην πανδημία και δεν συμμορφώθηκε στο κάλεσμα των αρχών να διαλυθεί.
«Ήταν απογοητευτικό που μια σχετικά μικρή ομάδα στο Hyde Park συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί για τους κανονισμούς, παραβιάζοντας ξεκάθαρα τις οδηγίες και θέτοντας στον κίνδυνο μόλυνσης τους ίδιους και άλλους», είπε ο Lorence Taylor  αναπληρωτής υποδιοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.
«Οι αστυνομικοί, για μία ακόμη φορά, τήρησαν μια μετρημένη στάση και επιχείρησαν να πείσουν το πλήθος να διαλυθεί. Εκείνοι δεν είχαν, ξεκάθαρα, καμία πρόθεση να συμμορφωθούν, με αποτέλεσμα 19 άνθρωποι να συλληφθούν...».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης