Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Νέα ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη Florida, καθώς επαναλειτουργούν οι παραλίες

ΗΠΑ: Νέα ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη Florida, καθώς επαναλειτουργούν οι παραλίες
Ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων του Covid -19 και στο Τέξας
Η Florida ανακοίνωσε ένα ακόμη ανησυχητικά υψηλό καθημερινό σύνολο νέων κρουσμάτων COVID-19 την Κυριακή (14/6/2020).
Ειδικότερα, ανακοίνωσε 2.016 νέα κρούσματα κορωνοϊού και έξι νέους θανάτους ως συνέχεια, των αυξανόμενων λοιμώξεων στην πολιτεία κατά τις τελευταίες 10 μέρες.
Το σύνολο των κρουσμάτων στην πολιτεία είναι 75.568 και ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 2.931.
Υπενθυμίζεται, πως το Σάββατο (13/6) είχαν ανακοινωθεί 2.581 νέα κρούσματα, αριθμός – ρεκόρ για τη Florida από την έναρξη της πανδημίας.
Είναι η 11η φορά τις τελευταίες 12 μέρες που η αμερικανική αυτή πολιτεία ανακοινώνει περισσότερα από 1.000 κρούσματα.
Με περισσότερα από 75 χιλιάδες κρούσματα, η Florida εξακολουθεί να έχει το 8ο μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα.

Texas, Florida, California και Arizona είναι οι τέσσερις πολιτείες που παρακολουθούνται περισσότερο τώρα που New York, New Jersey and Connecticut βλέπουν τον αριθμό των νέων κρουσμάτων να μειώνεται.
Και εξ αυτών – το Texas με τις μεγαλουπόλεις όπως το Huston που έφεραν την πολιτεία στο «γκρεμό» της καταστροφής, όπως είπε τοπικός αξιωματούχος.
Στο Texas οι νοσηλείες έχουν φτάσει σε νέο ρεκόρ. Το Υπουργείο Υγείας του Τέξας επιβεβαίωσε ότι 2.242  άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, σημαντική αύξηση από 2.166 άτομα που νοσηλεύτηκαν την Παρασκευή (12/6).
Νοσοκομεία σε ολόκληρη την πολιτεία, αλλά ιδιαίτερα στο Huston και το San Antonio, έχουν δει επιβεβαιωμένα κρούσματα και εισαγωγές ασθενών να αυξάνονται σταθερά.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης