Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Δωρεάν τα τεστ για τον κορωνοΐό στα αεροδρόμια της Βαυαρίας και του Μονάχου

Γερμανία: Δωρεάν τα τεστ για τον κορωνοΐό στα αεροδρόμια της Βαυαρίας και του Μονάχου
Στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας της Φραγκφούρτης γίνονται τεστ για τον νέο κορωνοϊό, όμως οι εξετάσεις αυτές κοστίζουν από 59 ως και 139 ευρώ
Η Γερμανία θα διενεργεί δωρεάν τεστ για τον κορωνοΐό στα αεροδρόμια της Βαυαρίας, μεταξύ αυτών και του Μονάχου, του δεύτερου μεγαλύτερου της χώρας.
Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Schender, "θα προτείνουμε σύντομα τη διεξαγωγή δωρεάν τεστ για τη νόσο Covid-19, κυρίως στους επιβάτες των αφίξεων. Πιστεύω ότι πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούμε στους ταξιδιώτες εκείνους που επιστρέφουν από διακοπές".
Οι τοπικές αρχές εργάζονται για την εγκατάσταση των νέων κέντρων διεξαγωγής τεστ στα αεροδρόμια του κρατιδίου, τα οποία αναμένεται να είναι έτοιμα τις επόμενες ημέρες.
"Όλος ο κόσμος θα μπορεί να υποβληθεί σε τεστ δωρεάν, οποιαδήποτε στιγμή", διευκρίνισε ο Βαυαρός πρωθυπουργός, επικεφαλής του CSU.
Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, εκείνο της Φραγκφούρτης, διαθέτει ήδη κέντρο διεξαγωγής τεστ για τον νέο κορωνοϊό, όμως οι εξετάσεις αυτές κοστίζουν από 59 ως και 139 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης