Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σημαντικό προβάδισμα Biden έναντι του Trump σε τρεις κρίσιμες Πολιτείες

tags :
ΗΠΑ: Σημαντικό προβάδισμα Biden έναντι του Trump σε τρεις κρίσιμες Πολιτείες
Ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου
Σημαντικό προβάδισμα 9 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Joe Biden έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντίπαλου του Donald Trump, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Fox News στις κρίσιμες Πολιτείες του Μίσιγκαν, της Πενσιλβάνια και της Μινεσότα.
Συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν ο Biden προηγείται με 49% έναντι 40% του Trump, ο οποίος είχε κερδίσει οριακά την Πολιτεία στις εκλογές του 2016.
Είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά του Biden εκτοξεύεται στο 18% όσον αφορά την ψήφο των γυναικών.
Στην Πενσιλβάνια, όπου στις εκλογές του 2016 οι Δημοκρατικοί είχαν χάσει με μια διαφορά που δεν ξεπερνούσε τις 45.000 ψήφους, ο Biden λαμβάνει το 50% έναντι 39% του Biden.
Ακόμα μεγαλύτερο είναι το προβάδισμα του Biden στην Πολιτεία της Μινεσότα, όπου και προηγείται με 51% στην πρόθεση ψήφου έναντι 38% που λαμβάνει ο Trump.
Το υπόλοιπο 12% δηλώνει αναποφάσιστο ή ότι θα ψηφίσει άλλο υποψήφιο.
Σημειώνεται πως το 2016 οι Δημοκρατικοί είχαν επικρατήσει με οριακή διαφορά 1,52% των Ρεπουμπλικάνων.
Οι Πολιτείες αυτές θεωρούνται απολύτως κρίσιμες για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εξαιτίας του εκλογικού συστήματος.
Πάντως, και ενώ έχουν απομείνει λιγότερες από 100 ημέρες για τις εκλογές, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Trump υπολείπεται σημαντικά του Δημοκρατικού του αντιπάλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης