Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προκλητικό δημοσίευμα Hurriyet: Βρώμικη συκοφαντία από την Ελλάδα που βρίσκεται σε πανικό – Οι εντάσεις συνεχίζονται στην Αν. Μεσόγειο

Προκλητικό δημοσίευμα Hurriyet: Βρώμικη συκοφαντία από την Ελλάδα που βρίσκεται σε πανικό – Οι εντάσεις συνεχίζονται στην Αν. Μεσόγειο
Σε δημοσίευμα η τουρκική Hurriyet συνεχίζει να προκαλεί
Με ένα προκλητικό φωτογραφικό αφιέρωμα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet επιτίθεται στην Ελλάδα κάνοντας λόγο για βρώμικη συκοφαντία
Συγκεκριμένα

1)Σειρήνες πανικού άρχισαν να χτυπούν στην Ελλάδα φοβούνται ότι θα χάσουν τον αγώνα με την Τουρκία για τον έλεγχο της ανατολικής Μεσόγειου.

2)Προσπαθούν να παίξουν με την ΕΕ
Η Ελλάδα και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση (GCA), αλλά και η  Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ισχυρίστηκαν ότι η Τουρκία από την στάση της θα δώσει κατεύθυνση στις μελλοντικές σχέσεις.
ABDEN YUNANİSTANA SORUŞTURMA İSTEMİ
3)Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά.
Ο Δένδιας συναντήθηκε αρχικά με τον Ελληνοκύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη και αργότερα με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο

4)Η Ελλάδα και η ελληνοκυπριακή πλευρά άρχισαν να σχεδιάζουν τις κινήσεις τους πριν από την κρίσιμη συνάντηση της ΕΕ στο Βερολίνο στις 27-28 Αυγούστου.

5)Η Ελλάδα και η ελληνοκυπριακή πλευρά θα ασκήσουν πιέσεις στο Βερολίνο στις 27-28 Αυγούστου

6)Η Τουρκία κατηγορείται απόν την ΕΕ ότι παραβιάζει το status quo στην περιοχή, ο Δένδιας υποστήριξε ότι η Τουρκία αγνόησε το διεθνές και το ναυτικό δίκαιο.

7)Ελλάδα, Ελληνική Κύπρος και Γαλλία, έχουν υποβάλλει αίτημα  για κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

8)Προβλήματα στις διμερείς σχέσεις Τουρκίας και ΕΕ, οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στις 27 και 28 Αυγούστου στο Βερολίνο επιμένοντας στις κυρώσεις.

9)Η Ελλάδα δεν έλαβε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την  Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) την υποστήριξη που περίμενε ως προς τις κυρώσεις.

10)Η Ελλάδα θα εκφράσει την δυσαρέσκεια της στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με θέμα την Λευκορωσία.
«Ειδική σύνοδος της ΕΕ: Τουρκικές προκλήσεις στο τραπέζι».

11)Το Oruc Reis, καθώς και σκάφος γεώτρησης θα αναζητήσουν υδρογονάνθρακες στην Κύπρο, καλύπτοντας την περίοδο 18 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου, με νέα NAVTEX
AB TOPLANTISI ÖNCESİ HAMLEAB-TÜRKİYE İLİŞKİLERİNİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK

12)Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) Christian Wigand δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να ερευνήσει τους ισχυρισμούς για βία και κακομεταχείριση μεταναστών στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης