Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μια ανάσα από τα 6 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού, πάνω από 183 χιλ. οι νεκροί – Έξαρση στις Μεσοδυτικές Πολιτείες

tags :
ΗΠΑ: Μια ανάσα από τα 6 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού, πάνω από 183 χιλ. οι νεκροί – Έξαρση στις Μεσοδυτικές Πολιτείες
Νέα ημερήσια ρεκόρ μολύνσεων κατέγραψαν οι Πολιτείες της Αϊόβα, της Βόρειας Ντακότα, της Νότιας Ντακότα και της Μινεσότα
Μια ανάσα από τα 6 εκατομμύρια είναι τα κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ, όπου έχουν αναφερθεί και περισσότεροι από 183.000 θάνατοι.
Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία 24ωρα καταγράφεται έξαρση μολύνσεων στις Μεσοδυτικές Πολιτείες, ενώ οι Πολιτείες της Αϊόβα, της Βόρειας Ντακότα, της Νότιας Ντακότα και της Μινεσότα ανέφεραν ημερήσιο ρεκόρ μολύνσεων.
Παράλληλα, οι Πολιτείες της Μοντάνα και του Αϊντάχο ανακοίνωσαν αριθμούς ρεκόρ στους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.
Σε εθνικό επίπεδο πάντως και με εξαίρεση τις Μεσοδυτικές Πολιτείες, τόσο τα κρούσματα όσο και οι αριθμοί των θανάτων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία καταγράφουν μείωση.
Μάλιστα αναφέρεται πως πολλά από τα νέα κρούσματα στην Αϊόβα προέρχονται από κομητείες, όπου βρίσκονται οι έδρες των πανεπιστημίων όπου και πραγματοποιούνται μαθήματα.
Είναι χαρακτηριστικό πως στη Νέα Υόρκη ο κυβερνήτης Andrew Cuomo ανακοίνωσε πως η Πολιτεία θα στείλει μια ειδική ομάδα στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, η οποία ως απώτερο στόχο θα έχει τον περιορισμό τυχόν εξάρσεων του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης