Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τέσσερις ακόμη χώρες συμφώνησαν να δοκιμάσουν το κινεζικό εμβόλιο για τον Covid -19

Τέσσερις ακόμη χώρες συμφώνησαν να δοκιμάσουν το κινεζικό εμβόλιο για τον Covid -19
Η Σερβία και το Πακιστάν συγκαταλέγονται μεταξύ των νέων χωρών που συμφωνούν για τις δοκιμές της Φάσης 3
Ο όμιλος China National Biotec και η φαρμακευτική Sinovac Biotech ανακοίνωσαν το Σάββατο (5/9) πως τέσσερις ακόμη χώρες συμφώνησαν να διεξαγάγουν κλινικές δοκιμές  για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, καθώς η Κίνα εντείνει τις προσπάθειές της στην παγκόσμια κούρσα.
Η Σερβία και το Πακιστάν συγκαταλέγονται μεταξύ των νέων χωρών που συμφωνούν για τις δοκιμές της Φάσης 3, καθώς οι δύο εταιρείες αναζητούν περισσότερα δεδομένα στο εξωτερικό εν μέσω νέων κρουσμάτων στην Κίνα.
Η Σερβία θα δοκιμάσει δύο εμβόλια που αναπτύχθηκαν από τις μονάδες στη Wuhan και  το Πεκίνο της CNBG.
Το Πακιστάν θα δοκιμάσει το εμβόλιο, που αναπτύσσεται στη μονάδα του Πεκίνου,  σύμφωνα με το Reuters.
Οι δοκιμές Φάσης 3 του CNBG αναμένεται να περιλαμβάνουν 50.000 άτομα σε περίπου 10 χώρες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ομίλου Zhang Yuntao.
Οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Περού, το Μαρόκο, την Αργεντινή και την Ιορδανία.
Ο Zhang είπε ότι ξένες χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την παραγγελία 500 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων της.
Ο CNBG αναμένεται να είναι σε θέση να παράγει 300 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου ετησίως μόλις αναβαθμίσει τις τεχνικές παραγωγής και εργάζεται σε ένα σχέδιο αύξησης της ετήσιας ικανότητάς της σε 1 δισεκατομμύριο δόσεις, δήλωσε ο Zhang .
Το μελλοντικό εμβόλιο της Sinovac CoronaVac, που δοκιμάστηκε στη Βραζιλία και την Ινδονησία, έλαβε επίσης εγκρίσεις από δύο άλλες χώρες για δοκιμές Φάσης 3, δήλωσε η  Helen Yang επικεφαλής παγκόσμιας στρατηγικής και ανάπτυξης της εταιρείας.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης