Τελευταία Νέα
Διεθνή

Eli Lilly: Μειωμένο το ποσοστό νοσηλείας σε ασθενείς με κορωνοϊό που λαμβάνουν θεραπεία με αντισώματα

tags :
Eli Lilly: Μειωμένο το ποσοστό νοσηλείας σε ασθενείς με κορωνοϊό που λαμβάνουν θεραπεία με αντισώματα
Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ότι βρήκε αποδεικτικά στοιχεία από μια ενδιάμεση ανάλυση  κλινικής δοκιμής
Εξελίξεις σχετικά με την πανδημία σημειώνονται από τα αποτελέσματα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας, Eli Lilly η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ότι συνέλεξε αποδεικτικά στοιχεία από μια ενδιάμεση ανάλυση της κλινικής δοκιμής BLAZE-1.
Ειδικότερα, τα ευρήματα έδειξαν μειωμένο ποσοστό νοσηλείας σε ασθενείς με κορωνοϊό που έλαβαν θεραπεία με φάρμακο αντισώματος.
«Αυτά τα προσωρινά δεδομένα από τη δοκιμή BLAZE-1 υποδηλώνουν ότι το LY-CoV555, ένα αντίσωμα που κατευθύνεται ειδικά κατά του SARS-CoV-2, έχει άμεσο αντιικό αποτέλεσμα και μπορεί να μειώσει τις νοσηλείες που προκαλούνται λόγω COVID», δήλωσε ο Daniel Skovronsky, επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής και πρόεδρος της Lilly.
«Τα αποτελέσματα ενισχύουν την πεποίθησή μας ότι τα αντισώματα μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του COVID-19», πρόσθεσε επίσης ο Skovronsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης