Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden κατά Trump: Να πάει να πει στις 210.000 οικογένειες που έχουν νεκρό από κορωνοϊό, να μην ανησυχούν

tags :
Biden κατά Trump: Να πάει να πει στις 210.000 οικογένειες που έχουν νεκρό από κορωνοϊό, να μην ανησυχούν
Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιος που να νομίσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υποστήριξε ο Biden
Πυρά κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος αφού πήρε εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάλεσε τους Αμερικάνους να μην φοβούνται τον ιό και να βγουν έξω, εξαπέλυσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα, Joe Biden.
«Είδα το tweet που έκανε, μου το έδειξαν, είπε «μην αφήνετε την πανδημία να κυριαρχεί στη ζωή σας».
Να πάει να το πει αυτό στις 205.000 οικογένειες που έχασαν κάποιον» υποστήριξε ο Biden μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Local 10 της Φλόριντας, της πολιτείας όπου συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του.
Με την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο ο Trump υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ θα νικήσουν την πανδημία, προτρέποντας τους πολίτες να «μην την αφήσουν να κυριαρχεί στη ζωή τους», να «μη φοβούνται» και να «βγουν εκεί έξω».
«Ειλικρινά δεν εξεπλάγην» είπε ο Biden αναφερόμενος στην ανακοίνωση του προέδρου Trump την Παρασκευή ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2, ενώ, ερωτηθείς σχετικά με το προεδρικό βίντεο, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του, τονίζοντας ότι ο Trump προτρέπει τους Αμερικανούς να «μην ανησυχούν» ενώ «περίπου 210.000 άνθρωποι είναι νεκροί» και διορθώνοντας τον απολογισμό στον οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα.
«Ελπίζω κανένας να μην νομίσει πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα» τόνισε ο Biden, ο οποίος σημείωσε ότι ήλπιζε πως ο Trump αφού «πέρασε αυτό που πέρασε», θα έστελνε το σωστό μήνυμα στους Αμερικανούς, ότι δηλαδή «οι μάσκες είναι σημαντικές» και πρέπει να τηρείται ο κανόνας της λεγόμενης κοινωνικής απόστασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης