Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η κυβέρνηση Trump ανακοίνωσε συμφωνία με CVS και Walgreens για χορήγηση εμβολίου κορωνοϊού σε ηλικιωμένους

Η κυβέρνηση Trump ανακοίνωσε συμφωνία με CVS και Walgreens για χορήγηση εμβολίου κορωνοϊού  σε ηλικιωμένους
Η κυβέρνηση Trump ανακοίνωσε σήμερα 16/10 ότι ήρθε σε συμφωνία με την CVS Health και την Walgreens για τη χορήγηση εμβολίων κατά του κορωνοϊού στους ηλικιωμένους
Η κυβέρνηση Trump ανακοίνωσε σήμερα 16/10 ότι ήρθε σε συμφωνία με την CVS Health και την Walgreens για τη χορήγηση εμβολίων κατά του κορωνοϊού στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης.
Το εμβόλιο θα παρέχεται δωρεάν και θα είναι διαθέσιμο για τους κατοίκους σε όλες τις εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων νοσηλευτικών εγκαταστάσεων και γηροκομείων, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) των ΗΠΑ.
Η CVS και η Walgreens θα προγραμματίσουν και θα συντονίσουν τις ημερομηνίες με την κάθε εγκατάσταση, ανέφερε το HHS.
Οι εταιρείες προβλέπουν ότι θα χρειαστούν τρεις συνολικές επισκέψεις σε διάστημα δύο μηνών για τη χορήγηση και των δύο δόσεων εμβολίου στους κατοίκους και στο προσωπικό.
«Η προστασία των ευάλωτων ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητα της διοίκησης Trump στην ανταπόκριση της πανδημίας και αυτή η δέσμευση θα συνεχιστεί μέσω της διανομής ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου νωρίτερα σε όσους το χρειάζονται περισσότερο», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Alex Azar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης