Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Εισηγήσεις για καθολικό lockdown 4-6 εβδομάδων δέχεται ο Biden, για να αποφευχθεί η κόλαση του Covid

ΗΠΑ: Εισηγήσεις για καθολικό lockdown 4-6 εβδομάδων δέχεται ο Biden, για να αποφευχθεί η κόλαση του Covid
Ένα εθνικό lockdown θα οδηγούσε τον αριθμό των νέων κρουσμάτων και τις νοσηλείες σε επίπεδα που θα μπορούσαν να ελεγχθούν, ενώ ο κόσμος περιμένει ένα εμβόλιο
Εισηγήσεις για καθολικό lockdown 4-6 εβδομάδων δέχεται ο Joe Biden, για να αποφευχθεί η κόλαση του Covid - 19.
Ο Δρ. Michael Osterholm, ο οποίος είναι διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πολιτικής Λοιμωδών Νόσων στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, και είναι ο τελευταίος «επιστήμονας» που συμμετείχε στην ειδική συμβουλευτική ομάδα για τη μετάβαση του Joe Biden, υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ κατευθύνονται σε σκοτεινές μέρες πριν γίνει διαθέσιμο ένα εμβόλιο.
Έτσι, υποστήριξε ότι ένα εθνικό lockdown θα οδηγούσε τον αριθμό των νέων κρουσμάτων και τις νοσηλείες σε επίπεδα που θα μπορούσαν να ελεγχθούν, ενώ ο κόσμος περιμένει ένα εμβόλιο.
«Θα μπορούσαμε να πληρώσουμε για ένα πακέτο τώρα για να καλύψουμε όλους τους μισθούς, χαμένους μισθούς για μεμονωμένους εργαζόμενους, απώλειες σε μικρές εταιρείες έως μεσαίες εταιρείες ή διοικήσειςπόλεων, πολιτειών και κομητειών.
Θα μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά», είπε.
Βέβαια, ο Osterholm, είναι ο ίδιος ο επιστήμονας που συν-έγραψε ένα σημείωμα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Μινεάπολης Neel Kashkari στο οποίο υποστήριξαν για πιο περιοριστικά και ομοιόμορφα lockdown σε ολόκληρο το έθνος.
«Το πρόβλημα με το lockdown Μαρτίου-Μαΐου ήταν ότι δεν ήταν ομοιόμορφα αυστηρό σε όλη τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης