Διεθνή

ΗΠΑ: Ο σύμβουλος του Trump Corey Lewandowski προσβλήθηκε από κορωνοϊό

ΗΠΑ: Ο σύμβουλος του Trump Corey Lewandowski προσβλήθηκε από κορωνοϊό
Αισθάνομαι πολύ καλά, ανέφερε ο 47χρονος σύμβουλος του Trump σε ένα μήνυμά του
Ακόμη ένας σύμβουλος του Donald Trump ανακοίνωσε σήμερα 12 Nοεμβρίου ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19, όπως και πολλά άλλα μέλη του περιβάλλοντος του απερχόμενου προέδρου το τελευταίο διάστημα.
Ο Corey Lewandowski, που μετέχει στη νομική ομάδα η οποία έχει αναλάβει να καταθέσει προσφυγές σε πολλές Πολιτείες, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι αμφισβητούν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, επιβεβαίωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό.
"Αισθάνομαι πολύ καλά", ανέφερε ο 47χρονος σύμβουλος του Trump σε ένα μήνυμά του.
Το Σάββατο ο Lewandowski συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στη Φιλαδέλφεια ο προσωπικός δικηγόρος του Trump, ο Rudi Julianni και ο γιος του προέδρου, Eric.
Βρισκόταν επίσης στον Λευκό Οίκο στις 3 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα μαζί με πολλά άλλα μέλη του επιτελείου του Τραμπ τα οποία στη συνέχεια βρέθηκαν θετικά στον νέο κορωνοϊό.
Μεταξύ αυτών είναι ο πολιτικός διευθυντής του Λευκού Οίκου Bryan Jack, η πρώην σύμβουλος του Τραμπ Heily Baumgardern, ο προσωπάρχης του προέδρου Mark Meadows, ο υπουργός Χωροταξίας Ben Carson και ο επικεφαλής της νομικής ομάδας του Trump, David Bossie.
Ο ίδιος ο Trump και η σύζυγός του Melania προσβλήθηκαν από την Covid-19 στις αρχές Οκτωβρίου
Σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης άλλο ένα στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ο Richard Walters, βρέθηκε σήμερα θετικός στον ιό.
Μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 242.000 άνθρωποι από την αρχή της πανδημίας και έχουν καταγραφεί περισσότερα από 10,4 εκατομμύρια κρούσματα.
Κατά μέσο όρο οι νέες μολύνσεις ξεπερνούν τις 100.000 ημερησίως.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης