Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Υποχρεωτική η εισαγωγή στα νοσοκομεία για τους αντιρρησίες της νόσου Covid-19 στη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Γερμανία: Υποχρεωτική η εισαγωγή στα νοσοκομεία για τους αντιρρησίες της νόσου Covid-19 στη Βάδη-Βυρτεμβέργη
Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Olaf Scholz απαντώντας σε επικρίσεις του κόμματος AfD σημείωσε ότι η μη λήψη μέτρων θα είχε μεγαλύτερο κόστος για τη χώρα
Απαντώντας στην κριτική για τα lockdowns από τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος AfD, το οποίο είπε ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία εξαιτίας του Covid-19 ήταν υπερβολικά, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Olaf Scholz είπε ότι η κυβέρνηση έλαβε κορυφαίες αξιολογήσεις από διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της κρίσης, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου. .
«H απραξία δεν ήταν επιλογή, καθώς θα οδηγούσε σε ακόμη υψηλότερο κόστος για τη χώρα».
«Με τα προγράμματα ενισχύσεων που ξεκινήσαμε φέτος ... έχουμε αντιμετωπίσει τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της κρίσης πολύ καλύτερα από ό, τι πολλοί είχαν προβλέψει πολλοί», δήλωσε ο Scholz στην Bundestag (το γερμανικό κοινοβούλιο).
Την ίδια ώρα αδιάλλακτοι αντιρρησίες καραντίνας θα εισάγονται υποχρεωτικά σε νοσοκομεία στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης στο μέλλον.
Αυτό ανακοίνωσε η κυβέρνηση του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Στουτγκάρδη (8/12).
Ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) υπουργός Εσωτερικών του εν λόγω κρατιδίου Thomas Strobl είπε ότι οι αμετάπειστοι παραβάτες της καραντίνας θα πρέπει να απομονωθούν από την αστυνομία.
Αυτή είναι η έσχατη λύση για άτομα που δεν ευαισθητοποιούνται από τα πρόστιμα.
Σε ποια νοσοκομεία θα εισάγονται θα καθοριστεί έως το Σαββατοκύριακο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης