Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαζική κυβερνοεπίθεση κατά ισραηλινών στόχων εξαπέλυσαν Ιρανοί χάκερ

Μαζική κυβερνοεπίθεση κατά ισραηλινών στόχων εξαπέλυσαν Ιρανοί χάκερ
Στο στόχαστρο του Ιράν δεκάδες ισραηλινές εταιρείες
Περίπου σαράντα εταιρείες του Ισραήλ υπέστησαν ευρείας κλίμακας επίθεση στον κυβερνοχώρο.
Οπως λέγεται από τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, οι χάκερ είναι ιρανικής προέλευσης.
«Μια ιρανική ομάδα χάκερ» επιτέθηκε σε συστήματα υπολογιστών και εισέβαλε σε βάσεις δεδομένων, ανέφερε το Channel 12, χωρίς να αποκαλύψει την πηγή των πληροφοριών.
Η εταιρεία λογισμικού Amital, η οποία παρέχει υπηρεσίες σε εταιρείες logistics και μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι υπεύθυνες για την παράδοση εμβολίων και φαρμάκων στο Ισραήλ, αποτέλεσε έναν από τους στόχους αυτής της επίθεσης.

Ορκίζεται εκδίκηση το Ιράν

Τη Μοσάντ δείχνει το Ιράν για τη δολοφονία του πυρηνικού επιστήμονα Fahrizadeh
Tο εγκληματικό στοιχείο σε όλα αυτά είναι το σιωνιστικό καθεστώς και η Μοσάντ, δήλωσε ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν
Το Ιράν επιβεβαίωσε ότι επιφανής πυρηνικός φυσικός του, που δολοφονήθηκε την Παρασκευή, έπεσε θύμα μιας περίπλοκης επιχείρησης που περιλάμβανε εντελώς νέα μέσα και κατηγόρησε τη Μοσάντ, την ισραηλινή μυστική υπηρεσία και μια εκτός νόμου ομάδα της αντιπολίτευσης.
Με ένα πρωτόκολλο που επιφυλάσσεται στους μεγαλύτερους μάρτυρες της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, οι αρχές απέτισαν ύστατο φόρο τιμής σε αυτόν τον επιστήμονα, τον Mohsen Fahrizadeh, και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν το έργο του.
Οι αρχές παρουσίασαν μετά θάνατον τον δολοφονηθέντα ως αναπληρωτή υπουργό Άμυνας και επικεφαλής του Οργανισμού Έρευνας και Καινοτομίας στον τομέα της Άμυνας (Sépand).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης