Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου: Η Τουρκία δεν είναι η πλουσιότερη χώρα, είναι όμως η πιο γενναιόδωρη

Πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου: Η Τουρκία δεν είναι η πλουσιότερη χώρα, είναι όμως η πιο γενναιόδωρη
Υπερήφανη για την γενναιοδωρία της είναι η Τουρκία σύμφωνα με τον πρόεδρο του τουρκικού κοινοβουλίου Mustafa Sentop στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού
Υπερήφανη για την γενναιοδωρία της είναι η Τουρκία σύμφωνα με τον πρόεδρο του τουρκικού κοινοβουλίου Mustafa Sentop στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Η Τουρκία μπορεί να μην είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, είναι περήφανη που είναι η πιο γενναιόδωρη» είπε ο ίδιος σύμφωνα με την Daily Sabah.
"Επειδή ο ιός δεν διαφοροποιείται μεταξύ των ανθρώπων, έχουμε κοινές πληγές.
Επομένως, πρέπει να θεραπεύσουμε τις πληγές, να περπατήσουμε στο μέλλον μαζί χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω", δήλωσε ο Şentop στη 6η Συνέλευση των Ομιλητών του MIKTA, μια ανεπίσημη εταιρική σχέση μεταξύ Μεξικού, Ινδονησίας, Νότιας Κορέας, Τουρκίας και Αυστραλίας που ιδρύθηκε το 2013.

Η βοήθεια της Τουρκίας

Ο Sentop είπε ότι η Τουρκία παρείχε βοήθεια σε σχεδόν 160 χώρες και εννέα διεθνείς οργανισμούς από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού.
"Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποκαλύφθηκε σαφώς ότι η υγεία και η οικονομία δεν είναι ανταγωνιστές αλλά συμπληρωματικοί.
Είναι επίσης σαφές ότι το κοινοβούλιο, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην υγεία, την οικονομία όσο και στην πολιτική, δεν μπορεί να παραμείνει θεατής", πρόσθεσε.
Από τότε που εμφανίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο (2019), η πανδημία COVID-19 έχει προκαλέσει πάνω από 1,63 εκατομμύρια ζωές σε 191 χώρες και περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης