Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εφιάλτης ο κορωνοϊός για τις ΗΠΑ – Ξεπέρασαν τους 329.000 οι νεκροί - Προβληματισμός για τους εμβολιασμούς

tags :
Εφιάλτης ο κορωνοϊός για τις ΗΠΑ – Ξεπέρασαν τους 329.000 οι νεκροί - Προβληματισμός για τους εμβολιασμούς
Στα 18,65 εκατομμύρια τα κρούσματα
Εφιάλτης παραμένει ο κορωνοϊός για τις ΗΠΑ όπου το τελευταίο 24ωρο αναφέρθηκαν άλλοι 3.300 θάνατοι και περισσότερα από 223.000 νέα κρούσματα.
Είναι ενδεικτικό ότι οι νεκροί στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει τους 329.000 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από18,65 εκατομμύρια, τη στιγμή που και οι νοσηλευόμενοι ασθενείς έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς υπολογίζονται σε περισσότερους από 116.000.
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος Donald Trump ανέβασε βίντεο στο twitter με ευχές του για τα Χριστούγεννα χωρίς να ξεχνά τις καταγγελίες του για «απάτη», «νοθεία», «κλοπή» στις εκλογές.
Εν τω μεταξύ, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι εκατομμύρια δόσεις εμβολίων των Pfizer και Moderna παραμένουν αδιάθετες, καθώς βάσει των επίστημων στοιχείων έχουν εμβολιαστεί λίγο περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Αμερικάνοι, αν και οι επιστήμονες επισημαίνουν πως ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσμστα και πως τα πραγματικά στοιχεία των εμβολιασμών που έχουν πραγματοποιηθεί δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης