Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία - κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο Spallanzani της Ρώμης τα εμβόλια – Την Κυριακή 27/12 θα εμβολιαστεί πρώτη μια νοσοκόμα

Ιταλία - κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο Spallanzani της Ρώμης τα εμβόλια – Την Κυριακή 27/12 θα εμβολιαστεί πρώτη μια νοσοκόμα
Αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο να παραδοθούν σχεδόν δυο εκατομμύρια φιαλύδια εμβολίου σε όλες τις περιοχές της Ιταλίας
Στο νοσοκομείο λοιμωδών νόσων “Lazzaro Spallanzani” της Ρώμης έφρασε η πρώτη παρτίδα  9.750 εμβολίων που προορίζεται για τους Ιταλούς γιατρούς, νοσοκόμους και ηλικιωμένους.
Με τη βοήθεια 5 στρατιωτικών αεροσκαφών και 250 στρατιωτών ξεκινά η μεταφορά σε ειδικά εξοπλισμένα κέντρα των 20 περιφερειών της χώρας.
Αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο να παραδοθούν σχεδόν δυο εκατομμύρια φιαλύδια εμβολίου σε όλες τις περιοχές της Ιταλίας.
Στην πρώτη φάση εμβολιασμού, άμεση προτεραιότητα θα έχει το προσωπικό των νοσοκομείων, των οίκων ευγηρίας και οι ηλικιωμένοι.
Τους επόμενους 21 μήνες, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Ιταλία  βάσει του μέχρι τώρα προγράμματος, θα μπορέσει συνολικά να λάβει 202 εκατομμύρια φιάλες εμβολίου από σειρά φαρμακευτικών εταιριών.
Πρώτη θα εμβολιαστεί την Κυριακή 27/12 στις 7 το πρωί, τοπική ώρα, μια 28χρονη νοσηλεύτρια που εργάζεται στο νοσοκομείο Spallanzani της Ρώμης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης