Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εφιάλτης ο κορωνοϊός για τις ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τους 333.000 οι νεκροί – Fauci: Δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα

tags :
Εφιάλτης ο κορωνοϊός για τις ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τους 333.000 οι νεκροί – Fauci: Δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα
Πάνω από 19 εκατομμύρια τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
Εφιάλτης παραμένει η επιδημία του κορωνοϊού για τις ΗΠΑ όπου οι νεκροί ξεπέρασαν τους 333.000 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα 19 εκατομμύρια, τη στιγμή που ο κορυφαίος Αμερικάνος λοιμωξιολόγος Anthony Fauci προειδοποιεί ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν δει ακόμα τα χειρότερα.
Παρά την έναρξη των εμβολιασμών, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να καταγράφουν από τις αρχές Νοεμβρίου και σε εβδομαδιαία βάση περίπου ένα εκατομμύριο κρούσματα και ενώ οι νοσηλευόμενοι υπολογίζονται σε περισσότερους από 118.000.
Μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι πάνω από 1 εκατομμύριο Αμερικάνοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, αν και όλοι οι αρμόδιοι και ειδικοί υποστηρίζουν πως θα χρειαστούν ακόμα αρκετοί μήνες έτσι ώστε να εμβολιαστεί ένας ικανός αριθμός πολιτών που θα επιτρέψει να δημιουργηθεί η σχετική ανοσία.
Πάντως, ο Fauci επισημαίνει πως οι ΗΠΑ δεν έχουν δει ακόμα τα χειρότερα και πως μετά τις γιορτές, θα υπάρξει νέα έξαρση κρουσμάτων, τη στιγμή που αρκετοί επιστήμονες επισημαίνουν πως τους επόμενους μήνες το δημόσιο σύστημα υγείας θα βιώσει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης