Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μινεσότα - Κορωνοϊός: Αγωγή από τον Γενικό Εισαγγελέα Ellison σε κέντρο που διαφήμιζε πάρτι για την Πρωτοχρονιά

Μινεσότα - Κορωνοϊός: Αγωγή από τον Γενικό Εισαγγελέα Ellison σε κέντρο που διαφήμιζε πάρτι για την Πρωτοχρονιά
Την νομική οδό παίρνουν οι Αμερικάνοι για την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας που πλήττει τις ΗΠΑ με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γενικό Εισαγγελέα της Μινεσότα Keith Ellison
Την νομική οδό παίρνουν οι Αμερικάνοι για την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας που πλήττει τις ΗΠΑ με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γενικό Εισαγγελέα της Μινεσότα Keith Ellison ο οποίος ανακοίνωσε πως έχει καταθέσει αγωγή εναντίον ενός κέντρου εκδηλώσεων που έχει διαφημίσει ένα πάρτι για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα, το Carlson Event Center στο Winnebago έχει διαφημίσει εορτασμούς παρά τις απαγορεύσεις.
Η διαφήμιση του κέντρου εκδηλώσεων ανέφερε ότι θα είναι "ένας μεγάλος χορός της νέας χρονιάς" και ζητά από τους παρευρισκόμενους να φέρουν τη μπύρα και το ποτό τους αναφέρει το ABC news.
Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την επιχείρηση, αλλά η κλήση και τα μηνύματα δεν επιστράφηκαν.
Σύμφωνα με εκτελεστική εντολή που εξέδωσε ο κυβερνήτης Tim Walz, οι χώροι που διοργανώνουν εσωτερικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγία πρέπει να κλείσουν προσωρινά έως τις 10 Ιανουαρίου για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης