Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θετικός στον κορωνοϊό ο Bruce Dickinson: «Αν δεν είχα κάνει εμβόλιο, θα μπορούσα να μπλέξω άσχημα»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Bruce Dickinson: «Αν δεν είχα κάνει εμβόλιο, θα μπορούσα να μπλέξω άσχημα»
Μάλιστα, ο θρυλικός μουσικός είχε ακυρώσει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις πληροφορήθηκε για το κρούσμα στην οικογένειά του

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό κρούσματος στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον.
Μάλιστα, ο θρυλικός μουσικός είχε ακυρώσει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις πληροφορήθηκε για το κρούσμα στην οικογένειά του.
«Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες ένιωθα ζαβλακωμένος και κάπως σαν να έχω γρίπη.
Αυτό ήταν. Είμαι 63 ετών. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως εάν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, θα μπορούσα να μπλέξω άσχημα» δηλώνει ο ίδιος στο Rolling Stone.
Οι Iron Maiden θα ξεκινήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία τον επόμενο Ιούνιο και ο Dickinson έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κοινό.
Αν και προσωπικά δεν πιστεύει πως όσοι παρακολουθούν συναυλίες πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, καθώς όπως λέει «είναι προσωπική επιλογή», ελπίζει ότι θα είναι.
«Πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για λόγους όπως το να πηγαίνουν σε συναυλίες, αλλά για τη δική τους υγεία» δηλώνει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης