Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deloitte: Αντιστέκεται στην κρίση κι επιμένει στις… προσλήψεις!

tags :
Deloitte: Αντιστέκεται στην κρίση κι επιμένει στις… προσλήψεις!
Σε μία περίοδο όπου οι εταιρείες αποδύονται σε μειώσεις λειτουργικών εξόδων, η Deloitte ανακοίνωσε σήμερα πως θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με στόχο ο αριθμός των εργαζομένων της να φθάσει τους 250.000 έως το οικονομικό έτος 2015.
Ηδη, έχει προσλάβει 51.400 άτομα με το συνολικό εργατικό δυναμικό να υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 193.000.
«Δεδομένης της αβεβαιότητας που επικρατεί στην αγορά και του έντονου ανταγωνισμού είναι μείζονος σημασίας για την Deloitte να βελτιώσει τους επαγγελματίες της ώστε να είναι κατάλληλα εφοδιασμένοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πελατών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του global managing director, κ. Roger Dassen.
Ηδη, η ισχυρή παρουσία της Deloitte Touche Tohmatsu στην Ασία ώθησε τα ετήσια έσοδα της εταιρείας στα 31,3 δις. δολάρια, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη άνοδό τους από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2008. Πρόκειται για αύξηση 8,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, οπότε είχαν διαμορφωθεί στα 28,8 δις. δολάρια.
Τα έσοδα από τις δραστηριότητές της στην ευρύτερη περιοχή Ασίας/ Ειρηνικού εμφανίζονται αυξημένα κατά 16,3%.
Σημειώνεται πως η Deloitte είναι μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες παγκοσμίως μαζί με KPMG, την Ernst & Young και την PricewaterhouseCoopers.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης